Αντιμετώπιση ρυτίδων

Αντιμετώπιση ρυτίδων

 

Το λίφτινγκ προσώπου με βελονισμό αφαιρει τις λεπτές γραμμές και εξαφανίζει τις βαθύτερες ρυτίδες, αυξάνει την ελαστικότητα των μυών του προσώπου και την τοπική κυκλοφορία. Επίσης συσφίγγει τους πόρους, μειώνει τους μαύρους κύκλους και το οίδημα των ματιών μετά από μια κουραστική μέρα και επαναφέρει την νεανική όψη του προσώπου. Βοηθά στην εξαφάνιση του διπλού πιγουνιού στις μεγαλύτερες ηλικίες και στην αντιμετώπιση της ακμής στους έφηβους και όχι μόνο.

Ο βελονισμός διεγείρει την παραγωγή κολλαγόνου, οξυγονώνει το δέρμα και το ενυδατώνει ταυτόχρονα για να έχουμε το τελικό αποτέλεσμα- ένα λαμπερό πρόσωπο.
Τα αποτελέσματα φαίνονται από τον πρώτο μήνα των συνεδριών και σε συνδυασμό με σωστή διατροφή και σωστό τρόπο ζωής διαρκούν μερικά χρόνια. Οι συνεδρίες είναι συνήθως 10 στην αρχή και αργότερα 1-2 το μήνα για συντήρηση.

Τα πλεονεκτήματα του βελονισμού είναι πολλά. Καταρχήν, δεν έχει επιπλοκές γιατί είναι μια μέθοδος φυσική, χωρίς φάρμακα, χωρίς παρενέργειες, ενδείκνυται σε άνδρες και γυναίκες όλων των ηλικιών.

Άρθρα σχετικά με Αισθητικό Βελονισμό

Μασάζ Gua sha

Είναι μια τεχνική, η οποία γίνεται είτε με τα δάχτυλα , είτε με ειδικά εργαλεία στα σημεία βελονισμού. Διεγείρουμε τα σημεία βελονισμού κατά μήκος των μεσημβρινών με σκοπό να ξεμπλοκάρουμε και να επαναφέρουμε τη ροή του Qi και του Αίματος και στη συνεχεία την αποβολή των τοξινών του σώματος.

Αντιμετώπιση ακμής

Η ακμή εκδηλώνεται ως μεγάλα βαθυκόκκινα σπυριά με κίτρινες μυτούλες. Επηρεάζει κυρίως το πρόσωπο αλλά επίσης το λαιμό, το ντεκολτέ και το πάνω μέρος της πλάτης. Τα σπυριά γίνονται σκουρότερα αφού οι φλύκταινες επουλωθούν και αφήνουν βαθιά σημάδια που παραμένουν, κάνοντας το δέρμα να φαίνεται ανομοιόμορφο.

Αισθητικός βελονισμός

Ο αισθητικός βελονισμός είναι ο βελονισμός, ο οποίος γίνεται κυρίως για αντιμετώπιση ρυτίδων, κυτταρίτιδας, ακμής σε νεαρά άτομα συνήθως, για διατήρηση της ελαστικότητας του προσώπου. Αυτό συμβαίνει με την αύξηση της παραγωγής του κολλαγόνου, με την θρέψη των κυττάρων…